مرکز مشاوره خانه مهر بازهم مفتخر است که در کنار طرح های دیگر بهبود سلامت روانی مثل ( طرح غربالگری طلاق ، طرح تحکیم خانواده) طرح مثبت زندگی را نیز به عهده دارد
با مدیریت خانم دکتر اکرم رحیمی با افتخار در کنار مردم عزیزمان هستیم
شماره تماس برای هماهنگی :02144231932
ساعت کاری مرکز برای طرح مثبت زندگی: 8 صبح الی 8 شب
آدرس مرکز مشاوره خانه مهر: تهران بلوار شهدای صادقیه جنوبی ساختمان پاییز پلاک ۴۱ طبقه سوم
سازمان بهزیستی به عنوان یکی از نهادهای اصلی و تاثیرگذار در حوزه رفاه اجتماعی کشور و متولی ارتقاء سلامت اجتماعی منشأ خدمات ارزشمند تخصصی و حمایتی به گروههای مختلف جامعه می باشد.
بر این اساس و به استناد بند ۴ ماده ۲۶ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و در راستای تحقق شاخصهای سلامت اجتماعی و رعایت حقوق شهروندی، دستورالعمل نحوه تاسیس و اداره مراکز خدمات بهزیستی
(مثبت زندگی) به شرح ذیل تدوین گردید.
ماده ۱- تعاریف
Ø مرکز خدمات بهزیستی (مثبت زندگی)؛ مرکزی غیردولتی است که براساس بند ۴ ماده ۲۶ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت پس از کسب پروانه فعالیت، مجموعه ای از خدمات سطح یک سازمان بهزیستی را در بستر فناوری اطلاعات در راستای بهتر زیستن آحاد جامعه ارائه مینماید و در این دستورالعمل به عنوان مرکز مثبت زندگی نامیده میشود.
Ø صاحب امتیاز مرکز؛ شخص حقیقی یا حقوقی است که پس از طی مراحل پیشبینی شده در این دستورالعمل، موفق به دریافت موافقت اصولی و سپس پروانه فعالیت از سازمان بهزیستی میگردد.
Ø مسئول مرکز؛ فردی واجد شرایط است که از طرف صاحب امتیاز (حقیقی یا حقوقی) به بهزیستی استان معرفی میشود تا پس از طی مراحل قانونی، پروانه مسئول مرکز را اخذ و در مرکز انجام وظیفه نماید.
Ø خدمات سطح یک؛ مجموعه ای از خدمات و فعالیتهای قابل ارائه در مراکز مثبت زندگی (۲۲ فعالیت) که در ماده ۹ این دستورالعمل ذکر شده است.
Ø ستاد مراکز مثبت زندگی؛ کارگروهی است متشکل از اعضای شورای معاونین سازمان با دبیری رئیس مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری، جهت تعیین سیاستها، تصویب دستورالعملها و شیوه نامههای اجرایی و نظارتی مراکز مثبت زندگی مطابق با مفاد ماده۱۲ این دستورالعمل که در ستاد بهزیستی کشور تشکیل میگردد و در این دستورالعمل به اختصار ستاد نامیده میشود.
Ø کارگروه تخصصی؛ کارگروهی است که جهت تدوین دستورالعملها و هماهنگی بین معاونتهای سازمان و نظارت بر تاسیس و اداره مراکز مثبت زندگی مطابق با مفاد ماده ۱۳ این دستور العمل در سازمان بهزیستی کشور تشکیل میگردد.
Ø کارگروه عملیاتی استان؛ کارگروهی است که جهت راه اندازی و استقرار مراکز مثبت زندگی مطابق با دستورالعملها و شیوه نامههای ابلاغی منطبق با مفاد ماده ۱۴ این دستورالعمل در سطح بهزیستی استان تشکیل میگردد و در این دستورالعمل به اختصار کارگروه عملیاتی نامیده میشود.
ماده ۲ – اهداف
- افزایش آگاهی عموم افراد جامعه از وظایف، فعالیتها و خدمات سازمان بهزیستی
- تسهیل دسترسی گروههای هدف به خدمات سازمان
- کاهش ترددهای غیرضروری به مراکز و ادارات بهزیستی
- گسترش و فراگیری خدمات سازمان
- توزیع عادلانه خدمات سازمان
- ایجاد شفافیت در فرآیند ارائه خدمات سازمان
- ارائه مجموعه ای از خدمات سازمان دریک مرکز
- تقویت رویکرد خانواده محور و اجتماع محور در ارائه خدمات سازمان
- گسترش رویکرد ارائه خدمات به صورت فعال
۱۰- مدیریت بهینه منابع و افزایش بهره وری
۱۱- افزایش رضایتمندی مردم از خدمات سازمان
۱۲- افزایش ظرفیت مشارکت بخش غیردولتی و کاهش تصدی گری دولت
۱۳- ارتقاء کیفی و کمی خدمات سازمان
۱۴- فراهم شدن امکان ارائه خدمات به صورت الکترونیکی
۱۵- بهبود، اصلاح و حذف فرآیندهای موازی
۱۶- امکان طراحی برنامههای جدید برای رفع نیازهای روز جامعه هدف
۱۷- کاهش بهای تمام شده ارائه خدمات
۱۸- تسهیل اخذ بازخورد از ارائه خدمات
۱۹- تسریع گسترش برنامههای استاندارد ارائه خدمات از طریق شبکه مراکز
ماده ۳- شرایط عمومی تاسیس