خصوصیات و ویژگی های درونگراها

اگر دنبال ویژگی ها و مشخصات درونگراها هستید در این پست ما به تفصیل به این موضوع پرداخته ایم و به شما خواهیم گفت که آیا مشخصات شخصیتی شما با مشخصات شخصیتی مردان درونگرا یا مشخصات شخصیتی زنان درونگرا مشابه هست یا خیر.

احتمالا شما هم در بین دوست و آشنا جمله‌ی “فلانی یه مرد درونگراست یا فلانی یه زن درونگراست” را خیلی شنیده‌اید. ممکن است آشنایان و نزدیکان خود را درونگرا خطاب کرده باشید. اما به معنی عبارت درونگرا چیست؟ به چه مرد یا زنی درون‌گرا می‌گوییم؟ درونگرایی اصلا یعنی چه؟ افراد درونگرا چه مشخص هایی دارند و ویژگی های درونگراها چیستند؟ چگونه می‌توان درونگراها را شناخت؟ این‌ها سؤالاتی هستند که با خواندن این پست در مورد ویژگی های درونگراها می توانید بدان ها پاسخ دهید. شاید بر اساس آنچه در باورتان بوده است، برخی از انسان ها را در دسته درونگراها یا برونگراها قرار داده‌اید. اما آیا این افرادی که شما به آنها صفت درونگرا را داده اید، واقعاً درون گرا هستند؟ آیا تصوری که ما از یک فرد درونگرا داریم تصوری درست و بر مبنای اصول روانشناسی و علمی هست؟ یک مرد (زن) درون گرا بهتر است یا یک مرد (زن) برون گرا؟

در ابتدا در مورد شخصیت باید بگوییم که شخصیت عبارت است از مجموعه ای از ويژگی های جسمی،روانی ورفتاری كه هر فرد را از ديگری متمايز می كند. حال برویم دنبال تعریف درونگرایی.

افراد درونگرا چگونه افرادی هستند و درونگرایی یعنی چه؟

مشخصات درونگراها را در ادامه خواهیم گفت ولی در ابتدا باید بگوییم درون گرایی یکی از مشخصه های مهم شخصیتی است که در موارد زیادی از تئوری‌های شخصیت‌شناسی که در مطالب روانشناسی می خوانیم بدان اشاره شده است. افراد درون‌گرا بیشتر تمایل به پرداختن به افکار و احساسات درونی خود دارند و علاقه مندند که بر آن افکار و عقاید تکیه کنند تا این‌که در جستجوی محرک‌ها و فاکتورهای بیرونی باشند. درونگرایی نقطه‌ی مقابل برونگرایی می باشد. این دو مشخصه متضادند و دو انتهای یک نمودار شخصیتی را نشان می دهند که درونگرایی مطلق در یک انتهای این نمودار شخصیتی و برونگرایی مطلق در طرف دیگر این نمودار شخصیتی می باشد. برونگرایی و درونگرایی در ابتدا تعاریفی ابتدایی داشتند ولی بعدها جزو ۵ تئوری اصلی شخصیتی شدند. درونگراها تمایل دارند به فکر کردن و تمرکز بر روی خود مبادرت بورزند. درونگراها عموماً از طریق تحلیل و تفکر عمیق به مسائل نزدیک می‌شوند و از تجربه های خود به عنوان راهنمایی برای انتخاب ها و تصمیماتشان استفاده می‌کنند. به طور کلی، افراد درونگرا به دنبال درک عمیق تر خود، دیگران و جهان هستند و اغلب در فعالیت هایی که با تفکر عمیق، تجزیه و تحلیل و خلاقیت همراه هستند، رضایت بیشتری پیدا می‌کنند.

مقالات مشابه

تگ‌های پست
دسته‌بندی‌‌ پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *